جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳  |  Friday, 22 November 2024

دیباچه

کد خبر: ۴۸۸۴۹
تاریخ انتشار : ۰۵ : ۱۲ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۷

محسن علی‌اکبری تهیه‌کننده سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما دیباچه اظهار داشت: صاحبان پول‌های ناسالمی که در ساخت فیلم‌های سینمایی یا سریال‌های شبکه‌ نمایش‌ خانگی در غالب سرمایه‌گذار یا اسپانسر ورود پیدا می‌کنند معمولاَ توقعاتی دارند که ارتباط چندانی به هنر سینما ندارد و کمترین دغدغه‌ای مربوط به سینما در سرمایه‌گذاران اینگونه فیلم‌ها دیده نمی‌شود.

علی‌اکبری تصریح کرد: معمولاَ این افراد به استفاده از چند چهره شناخته شده اصرار دارند تا بتوانند با بدست آوردن نام و آوازه‌ای  کارهای خلاف عرف و مخرب خود را انجام دهند. در واقع ساختن فیلم و سریال پوششی است برای اینکه بتوانند باقی پول‌های خود را راحت در عرصه‌های مختلف بی‌ربط به فرهنگ وارد سازند. این افراد نهایتاَ تنها ۱۰ درصد از سرمایه خود را هزینه آثار فرهنگی می‌کنند و ۹۰ درصد دیگر را به واسطه بدست آوردن نام و شهرت در بخش‌های دیگر سرمایه‌گذاری می‌کنند.

این تهیه‌کننده افزود: از آنجا که صنوف سینمایی جایگاه حقوقی ندارند در این راستا قادر به انجام کاری نیستند و تنها قوه‌ قضاییه و وزارت اطلاعات است که می‌توانند جلوی این آلودگی خطرناک را بگیرند. مطمئناَ در وضعیت سخت اقتصادی افرادی در سینما هستند که به دلیل مشکلات مالی حاضر به کار کردن در پروژه‌هایی اینچنینی می‌شوند اما این اتفاق تعادل سیستم سینمایی را برهم می‌زند و به حدی ورود پول‌های آلوده به سینما مخرب است که باید هرچه سریع‌تر برای حل این مشکل اقدامی جدی صورت گیرد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: تا امروز دستگاه‌هایی که می‌توانند سینما را از این اتفاق نجات دهند تنها به مسائلی مثل حجاب ورود پیدا کرده‌اند در حالیکه پول‌های ناسالم در سینما نیز مسئله‌ای است که امروز باید به آن پرداخته شود. هرچقدر که بیشتر اجازه نفوذ به این پول‌ها داده شود نجات سینما از آن بسیار سخت می‌شود اما در حال حاضر به هیچ‌وجه دیر نشده و مسئولان می‌توانند همانطور که در بخش‌های مختلف مفسدانی بزرگ که دارای خطوط هوایی نیز بودند را دستگیر کنند در سینما نیز قادر به انجام این کار هستند و باید مفسدانی که پول‌های کثیف را وارد سینما می‌کنند شناسایی شوند.

تهیه‌کننده فیلم‌ سینمایی «تلفن همراه رئیس جمهور» در ادامه اظهار داشت: تا زمانیکه جلوی پیشروی و ورود این پول‌ها به سینما گرفته نشود مطمئناَ مشکل وخیم‌تر و این روند مخرب ادامه‌دار خواهد بود. وزارت ارشاد به همراه وزارت اطلاعات باید این افراد را شناسایی کنند و پس از گزارش این دو وزارتخانه است که می‌توان از قوه‌قضاییه انتظار ورود به مسأله پولهای کثیف در سینما را داشت.

علی‌اکبری در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم روزی برسد که همه مفسدان اقتصادی در همه زمینه‌ها شناسایی و دستگیر شوند و حوزه فرهنگ و هنر این کشور و به خصوص سینما نیز از این مشکل بزرگ رهایی یابد.

گفت و گو از : علی ناصری


منبع: دیباچه
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

شرکت ۷۰ طرح از ۱۹ استان در نمایشگاه جشنواره خوارزمی/منتخبین جشنواره، بدون کنکور وارد دانشگاه می‌شوند!

۰۹:۰۰  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی

ما با کلاس‌های آزاد در دنیا ارتباط داریم/ سعی داریم با وزارت علوم همکاری داشته باشیم، اما این همکاری تاکنون رضایت بخش نبوده است!

۲۰:۴۲  -  ۲۹ آبان ۱۴۰۳
مجید اسماعیلی، نوازنده پیشکسوت ویولنسل در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

ارکسترهایی که در کشورمان برگزار می‌شوند، هم ردیف ارکستر های کشور های دیگر هستند!

۱۴:۱۵  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان در گفتگو با دیباچه خبر داد؛

نمایش گرگوربافی و تراش صدف‌های دریایی در نمایشگاه ملی صنایع دستی/ بندرلنگه به‌عنوان شهر ملی گلابتون، شناخته شده است

۱۳:۰۲  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با استاد فرهاد فخرالدینی، بنیان گذار ارکستر ملی ایران

عرصه موسیقی نیازمند حمایت دولت است و نباید به آن آسیب بزنند! / تِم سازی نمی‌تواند یک اثر موسیقایی را فاخر کند!

۲۰:۲۴  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگوی دیباچه با مهدی وثوقی راد، بازیگر پیشکسوت عرصه تئاتر و تلویزیون

برخی از نمایش‌های روی صحنه، اصالت و پختگی لازم را ندارند/ آخرین خبرها از پروژه جدید نیما جاویدی!

۱۳:۲۱  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
" گالری آرت پرشیا " میزبان هنرمند معاصر کشورمان شد؛

شگفتی نمایشگاه انفرادی آثار استاد "جلیل خلیلی" و هنری که باید دیده شود!

۲۰:۰۴  -  ۲۲ آبان ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار